topbanner

Bryllupsarrangør - Wedding planner

Vi drømmer alle om at vores bryllup skal være en fantastisk, varm, storslået, romantisk og hyggelig begivenhed. Og allerede her ligger kimen til mulige problemer. For hvordan får man så mange elementer til at gå op i højere enhed, samtidig med at man har tid til sig selv og nærvær til at leve med i festen. Hvordan undgår man at være nervøs for at glemme noget, at overse en detalje eller endnu værre en væsentlig ting. Man kan f.eks. glemme at invitere vigtige personer, bestille den forkerte mad eller - gys - træde forkert i brudevalsen...eller er det nu "bryllupsvalsen" det hedder?

Der er ikke noget mærkeligt eller forkert i at netop vores bryllupper er nogle af de sværeste og mest nervepirrende arrangementer vi kommer ud for at skulle håndtere - det handler trods alt, og det gælder også selv om det ikke er første gang, om en af de væsentligste beslutning vi tager i vores liv. Med afgørende betydning for både os selv og vores nærmeste. 

Der er flere måder at forebygge et nervøst sammenbrud i løbet af forberedelserne på, og sikre at få det bedst mulige ud af selve cerimonien og den efterfølgende fest: Du kan søge råd. Rådgivning kan findes i diverse bøger og på nettet (her hvor du er lige nu f.eks.) hvor du finder rådgivning om alle aspekter af det at blive gift med din udkårne.Der er også forskellige planlægningssoftware på markedet.

Bryllupsarrangør 

Men du kan også gå en anden vej, der koster nogle penge, men som kan vise sig at være den bedste investering i hele arrangementet omkring dit bryllup - du kan hyre en bryllupsarrangør. En bryllupsarrangør er en person der har en professionel tilgang til bryllupsarrangementer. Det vil sige en person der mod betaling garanterer at dit bryllup bliver arrangeret og forløber optimalt for dig.

For det er her du finder den helt stor forskel mellem rådgivning i bogform eller på nettet og så en egentlig rådgiver af kød og blod. Bryllupsarrangørens væsentligste opgave er at sikre, at "tingene hænger sammen" - ambitioner og budget, hensyn til gæster og hensyn til jer selv, brudekjolen til figuren, tidsplanen være realistisk, toastmasteren morsom (måske skal man vælge en anden end storebror) osv., osv..

I udlandet findes der uddannelser for weddingplanners og herhjemme er der også dygtige eksperter at henvende sig til for at få hjælp - vi skal ikke undlade hér at nævne Bill Holmberg, der jo blandt meget andet står bag den DVD "Fra frieri til fest" som dette site er en præsentation af.

Køb DVD her

 


Køb nu

FORLAGET 180 • CARL JACOBSENS VEJ 16, 11 • 2500 VALBY • CVR 31266920 • TEL 8838 9002 • SHOP@F180.DK
sitemap

s

Den ultimative bryllupsguide på DVD

”BRYLLUP - FRA FRIERI TIL FEST” er den bedste guide til dit bryllup. Bill Holmberg fører dig gennem alle bryllupsforberedelserne. Lær at danse brudevals! Bill og hans dansepartner lærer dig brudevalsen - trin for trin.

DVD + CD med brudevalsen og booklet

Nu også som DOWNLOAD! - lær at danse brudevals.

Klik på knappen til højre