topbanner

Bryllup Traditioner

Traditioner ved et bryllupBryllupper er indbegrebet af gamle og nye traditioner, skikke og overtro. Regler for den rette etikette er påkrævet. Gennem hele dvd’en får I indsigt og indblik i hvad takt og tone er i forhold til den store dag, og hvor meget det betyder. En hestesko udenfor kirkedøren, myrter i brudesløret, hvorfor bæres bruden over dørtærsklen, hvilke blomster er de korrekte i brudebuketten, og er det rigtig at brudekjolen en gang var sort? - masser af spørgsmål vil I støde på løbende i jeres forberedelser til bryllupsdagen og bryllupsfesten.
Få svaret i de forskellige afsnit, eller se bonusmaterialet som omhandler netop alle disse spørgsmål og myter.

Traditionsforsker Charlotte S.H. Jensen, fra Nationalmuseet fortæller og uddyber. Gamle skikke som har overlevet flere århundreder forklares, og hvorfor har nye som skikke som Valentines Day lige pludselig vundet indpas i danskernes hjerter?

http://www.forlaget180.dk/bryllup-fra-frieri-til-fest.html


Køb nu

FORLAGET 180 • CARL JACOBSENS VEJ 16, 11 • 2500 VALBY • CVR 31266920 • TEL 8838 9002 • SHOP@F180.DK
sitemap

s

Den ultimative bryllupsguide på DVD

”BRYLLUP - FRA FRIERI TIL FEST” er den bedste guide til dit bryllup. Bill Holmberg fører dig gennem alle bryllupsforberedelserne. Lær at danse brudevals! Bill og hans dansepartner lærer dig brudevalsen - trin for trin.

DVD + CD med brudevalsen og booklet

Nu også som DOWNLOAD! - lær at danse brudevals.

Klik på knappen til højre